Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Simulare Evaluare Națională 2021. Prezența elevilor din Harghita la prima probă

Luni, 29 martie, s-a desfășurat proba la Limba și literatura română din cadrul simulării examenului de Evaluare Națională.

Conform ISJ Harghita, dintre cei 2.784 de elevi înscriși s-au prezentat 2.596. Au fost înregistrate 188 de absențe. Nu au fost semnalate cazuri de fraudă.

De asemenea, conform procedurii cu privire la asigurarea condițiilor de egalizare a șanselor, au fost aprobate 28 de solicitări de desfășurare a examenului în condiții speciale.

Marţi, 30 martie, este programată proba scrisă la Matematică, iar miercuri, 31 martie, proba scrisă la Limba şi literatura maternă. Rezultatele vor fi aduse la cunoștința elevilor în 16 aprilie.

Rezultatele obținute la simulările naționale nu vor fi afișate și nu vor fi făcute publice.

Toate unitățile de învățământ elaborează și transmit la inspectoratul școlar un raport pe școală, iar inspectoratul școlar elaborează un raport pe județ/municipiu și îl trimite mai departe la Ministerul Educației. Raportul trebuie să includă și un plan de acțiune care cuprinde măsurile de monitorizare, control și remediere acolo unde se impune.

 
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *