Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Simulare Evaluare Națională 2023: Prezența elevilor din Harghita la proba de Limba și literatură maternă

Miercuri, 22 martie, elevii din partea minorităţilor naţionale au susţinut proba scrisă la Limba şi literatura maternă din cadrul simulării examenului de Evaluare Națională

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul Școlar Județean Harghita, din cei 2658 de elevi care puteau susține simularea la această probă, au fost prezenți 2519 elevi. Au absentat 139 de elevi.

Rezultatele vor fi comunicate în data de 29 martie 2023 și vor fi analizate la nivelul fiecărei unități de învățământ prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri adecvate fiecărei situații în parte, scopul fiind îmbunătățirea performanțelor școlare.

Notele obținute nu se trec în catalog. Prin excepție, la solicitarea scrisă a elevului, acestea pot fi trecute în catalog.

Obiectivele urmărite prin organizarea simulărilor sunt familiarizarea elevilor cu rigorile unei examen real și optimizarea rezultatelor obţinute de către elevi la finalul studiilor gimaziale/liceale.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.