Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Sindicatul Europol: Rugăm hoții să nu fure după ora 18:00. Decizia ar putea afecta cetățenii din Harghita

Foto: Ziare.com

 

Mesajul rugător nu aparține Sindicatului Europol, ci este unul formulat ironic după ce șefiii din IPJ Harghita i-au anunțat pe subalterni că de azi vor munci câte 12 ore, de luni până sâmbătă, între 06:00 – 18:00. Reprezentanții Europol au ironizat decizia harghitenilor în privința programului stabilit și au transmis și ei un mesaj la rândul lor.

”Dacă totuși infractorii vor fi nesimțiți și nu vor înțelege că trebuie să opereze exclusiv în intervalul orar de mai sus și vor fi sesizate spargeri, tâlhării, violuri ș.a.m.d., polițiștii vor fi chemați de acasă să intervină.

Acest model de „menegeri”, nu numai că își bat joc de polițiștii care după 12 ore vor trebui să doarmă îmbrăcați în uniformă pentru ca atunci când le sună telefonul să ajungă cât mai repede la caz, dar demonstrează că siguranța cetățeanului este un deziderat de fațadă.

Nu știm care sunt interesele din spatele acestei decizii sau cine nu vrea polițiști în serviciu după ora 18:00 și în weekend, însă suntem convinși că va fi mare fericire în rândul celor care taie ilegal pădurea și exploatează materialul lemnos în mod fraudulos, principala îndeletnicire din zonă.

Am sesizat și conducerea Poliției Române să vedem dacă agreează astfel de decizii care pun în pericol cetățenii din municipil Toplița și încurajează infractorii să exploateze lipsa polițiștilor din teren.”

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *