Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Ski for free: Lecții gratuite de schi pentru copii, oferite de jandarmii montani din Boresc

În plin sezon al sporturilor de iarnă, Jandarmeria Română a lansat campania ,,Ski for free pentru copii”. Jandarmii harghiteni se alătură și ei acestei inițiative în data de 23 februarie, organizând o activitate similară pe pârtia de schi din cadrul Complexului de schi „Speranța” din Borsec.

Între orele 12:00- 15:00, patru  jandarmi montani din cadrul Postului de Jandarmi Montan Borsec, sub coordonarea domnului căpitan Truța Eleodor, monitor de schi cu experiență, vor oferi gratuit lecții de schi pentru copiii care vor să învețe să schieze.
Programul va consta în predarea regulilor de bază în schi pentru grupuri de copii, timp de 3 ore, prin joc și lecții distractive. Programul se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 18 ani.
Este important de știut că fiecare copil trebuie să aibă echipament de schi complet și adecvat vârstei. Părinților le revine doar responsabilitatea de a se asigura că echipamentul copiilor este unul complet și adecvat practicării acestui sport și să achite abonamentul pentru instalația de urcare.
Înscrierile se fac la numărul de telefon: 0744.424992- cpt. Truța Eleodor.
Copiii dornici să învețe să schieze sun așteptați  joi, 23 februarie, începând cu ora 11:30, la baza pârtiei din Borsec.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.