Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Șoferi cu alcool în cap, trași pe dreapta de polițiștii harghiteni

La data de 4 iunie 2022,  în jurul orei 02:40, polițiștii harghiteni, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat un tânăr de 20 de ani, din localitatea Păltiniș, în timp ce conducea un autoturism, pe D.J.136, în localitatea Atid, iar la testarea cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de  0.47 mg/L alcool pur în aerul expirat.

A doua zi, respectiv, la data de 5 iunie a.c., în jurul orei  02:00, polițiștii harghiteni au depistat un bărbat de 47 de ani, din orașul Vlăhița, în timp ce conducea un autoturism, în localitatea sa de domiciliu, în urma testării cu aparatul alcooltest rezultând  o valoare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeași zi, în jurul orei 14:40, un  bărbat, de 44 de ani, din orașul Vlăhița, în timp ce conducea un autoturism, pe D.N.12/A, dinspre Lunca de Sus către Miercurea-Ciuc, a fost depistat, de polițiști, având 1,05 mg/L alcool pur în aerul expirat.

Potrivit IPJ Harghita,  au fost întocmite dosare penale pentru conducerea sub influența alcoolului.




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.