Sorin Cîmpeanu, premier interimar al României

0

Articol disponibil în: Română

câmpeanuKlaus Iohannis a anunțat numele premierului interimar. Mandatul de premier depus de Victor Ponta urmează să fie preluat de ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu. În cursul zilei de astăzi vor avea loc consultări pentru formarea unui nou guvern.

„A fost nevoie să moară oameni pentru ca Guvernul să demisioneze. Românii iniţial au răbdat, apoi s-au indignat, iar în final s-au revoltat. Tragedia de la Colectiv a atins cel mai sensibil nerv al naţiunii. Zeci de mii români au protestat în Bucureşti şi în alte oraşe din ţară pentru a cere lucruri de bun-simţ: demisiile celor vinovaţi, răspunsuri şi clarificări. Eu sunt dispus să îmi asum demersurile care, în final, vor duce la o altfel de politică în România, o politică pentru cetăţeni, previzibilă şi transparentă. Următorul guvern trebuie să vină urgent cu soluţii la problemele care i-au scos pe oameni în stradă şi să nu repete greşelile de până acum.”, a declarat Klaus Iohannis în cursul zilei de ieri.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy