Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

SPECTACOL DE DANS în data de 3 MARTIE, VINERI, orele 19.00 la Teatrul Figura Stúdió Színház

dans
Compania András Lóránt Társulat: FLOW
SPECTACOL DE DANS în data de 3 MARTIE, VINERI, orele 19.00 la Teatrul Figura Stúdió Színház din Gheorgheni, sala mare.
Preţul biletului este de 15 lei.
Biletele se pot achiziţiona zilnic de la biroul relaţii cu publicul (Teatrul Figura Stúdió Színház, B-dul Frăţiei. nr. 9.) între orele 10.00 şi 16.00, sau de la casa de bilete cu o oră înaintea începerii spectacolului.

Titlul FLOW se referă la caracterul şi atmosfera limbajului non-verbal folosit în spectacol, dar totodată urmăreşte să esenţializeze atât tematica cât şi conceptul regizoral. Experimentul Flow este determinant chiar şi în satisfacţia trăirii actului de dragoste, în scufundarea necondiţionată în vârtejul simţurilor şi a plăcerii. Raţionamentul sec şi obiectivismul ajung deseori captive dependenţei, cu toate că e greu să definim “motivele” reflexelor noastre în astfel de situaţii. Suntem vulnerabili în faţa celorlalţi, de relaţia cu persoanele din jurul nostru, de deciziile luate din instinct – chiar şi în faţa conceptului stării ideale. Într-o astfel de situaţie se pune o singură întrebare: Care este preţul autovictimizării noastre?
Spectacolul abordează aceste teme incomode, dar totodată cotidiene: un triunghi de dragoste, prin prisma umorului şi a autoironiei subtile.
Bezsán Noémi
Compania András Lóránt Társulat: FLOW

Előadók / Distribuția:
Joó Renáta
Szabó Franciska
Kányádi György

Rendező-koreográfus / Regizor-coregraf:
Bezsán Noémi
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.