Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Spitalul din Miercurea Ciuc anunță program de lucru extins pentru efectuarea radiografiilor pulmonare

Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc, răspunzând nevoilor crescute, extinde programul de lucru pentru efectuarea radiografiilor pulmonare în laboratorul de radiologie care funcționează la parterul Policlinicii. 

„Săptămânile trecute a crescut semnificativ numărul pacienților în laboratorul de radiologie, au fost foarte multe cereri pentru radiografii pulmonare. Pentru cazurile acute nu efectuăm programări și în unele cazuri pacienții au avut de așteptat perioade mai îndelungate. Pentru rezolvarea situației se introduce o tură de după amiază: începând cu 22 noiembrie, în fiecare zi, de la ora 14:00 până la ora 20:00 se efectuează radiografii pulmonare în laboratorul de radiologie care funcționează la parterul policlinicii.”, transmit reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Miercurea Ciuc.

Totodată, pentru pacienții cu boli cronice, examinările radiologice gratuite din luna noiembrie și decembrie sunt reprogramate pentru ianuarie 2022. Din cauza epuizării fondurilor alocate, în acest an nu se mai efectuează gratuit aceste examinări radiologice.

În toate cazurile acute și pentru pacienții cronici cu boli pneumologice, în continuare, sunt efectuate examinări radiologice gratuite, pe baza biletelor de trimitere.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.