Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc organizează o prezentare online, de Ziua mondială împotriva cancerului

Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc organizează  joi 4 februarie 2021, o prezentare online, de  Ziua mondială împotriva cancerului.

Prevenția este unul dintre pilonii de bază ai sistemului sanitar și a sănătății noastre și punem accent pe aceasta în spitalul nostru. Cu ocazia zilelor mondiale organizăm prezentări, discuții. Este mare interesul față de aceste evenimente, anul trecut în februarie au participat mai mult de o sută de persoane la prezentările medicilor noștri. În acest an ne mutăm cu acest eveniment online, și sunt sigură că informațiile utile prezentate de medicul de specialitate vor ajunge și în acest fel la multe persoane”, a declarat cu această ocazie dr. Konrád Judit, managerul spitalului.

În data de 4 februarie 2021, ora 12 pe pagina Facebook al spitalului (Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház/Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc) va avea loc prezentarea online cu titlul: Focus pe prevenție. În cadrul acesteia Dr. Péter Attila medic specialist oncolog va prezenta cele mai frecvente tipuri de cancer și va vorbi despre posibilitățile de prevenție.

Linkul evenimentului Facebook: https://www.facebook.com/events/792551811334190
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.