Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc: Posibilitate de vaccinare anti-Covid-19 pentru pacienții internați în spital

Pacienții internați în spital au posibilitatea să se vaccineze împotriva SARS-CoV-2, după consultarea cu medicul curant.

Începând din această săptămână cei internați în Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc au posibilitatea  să ceară și să beneficieze de vaccinul anti-Covid-19. Cei interesați pot să aleagă dintre vaccinurile Pfizer sau Johnson@Johnson.

„Dacă doresc să se vaccineze în timpul internării, pacienții trebuie să anunțe personalul medical și să-și exprime preferințele privind vaccinul. După acest pas, pot discuta cu medical curant despre eligibilitatea lor la vaccinare, precum și despre vaccinurile disponibile. După înregistrarea solicitării și verificarea disponibilității vaccinului, pacienții vor fi anunțați privind data și ora vaccinării.
Posibilitatea vaccinării în spital vine mai ales în sprijinul celor care în localitatea lor de domiciliu nu au acces la vaccin, dar pot beneficia de această modalitate simplă de vaccinare toți ce care sunt internați la noi.”, transmit reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Miercurea Ciuc.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.