Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Spitalul Municipal Gheorgheni a început anul cu medici noi

Spitalul Municipal Gheorgheni a început noul an în forță.  Doi noi medici fac de acum parte din colectivul spitalului din Gheorgheni.
Este vorba despre Dr. Portik Gyöngyike, medic specialist medicină internă-pneumologie și Dr. Stanca Mihai, medic specialist obstetrică și ginecologie.
„Urăm bun-venit doamnei Dr. Portik Gyöngyike, medic specialist medicină internă-pneumologie cu competență în bronhoscopie. Până acum doamna doctor s-a format profesional în Germania, unde a efectuat mai mult de o mie de bronhoscopii si ventilații non-invazive. Mult succes și forță ca să poată să trateze cu succes cât mai mulți pacienți  Totodată, îi urăm bun-venit și Dr. Stanca Mihai, medic specialist obstetrică și ginecologie, cu doctorat în tratamentul chirurgical al patologiilor oncologice din sfera ginecologică. Mult succes și multe paciente vindecate.”,  este mesajul transmis pe pagina de Facebook a Spitalului Municipal Gheorgheni.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.