Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc scoate la concurs mai multe posturi de director

Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc, cu sediul în Odorheiu Secuiesc, str. Bethlen Gabor nr. 72, județul Harghita, organizează concurs/examen pentru ocuparea următoarelor funcții: 

Data-limită până la care se pot depune actele pentru dosarul de concurs este 05 ianuarie 2023, ora 10:00.

Bibliografia pentru concurs/examen și temele-cadru pentru proiectul de specialitate se afișează la sediul Spitalului Municipal Odorheiu Secuiesc și se publică pe site-ul spitalului: www.spitalodorhei.ro

Relații suplimentare se pot obține la telefonul 0266/212.186, (Int. 119) – Biroul resurse umane, persoană de contact: Pater Izabella-Laura.

Datele prezentate mai sus sunt orientative. Pentru confirmarea acestora, relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției și/sau la sediul instituției angajatoare: Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc, str. Bethlen Gabor nr. 72, judeţul Harghita, telefon: 0266/212.186.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.