Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Spitalului Județean de Urgență Miercurea Ciuc a primit un aparat de curățenie și dezinfecție

Firma HD Cleaners – Meridian Invest SRL a donat pentru Secția de Pneumologie a Spitalului Județean de Urgență Miercurea Ciuc un aparat de curățare și dezinfecție cu abur uscat și saturat.

„Aparatul în valoare de 18.000 lei poate fi folosit atât pentru curățare, cât și pentru dezinfecție și este util și împotriva noului coronavirus”, a transmis donatorul Póra Róbert miercuri dimineață, la predarea aparatului în folosința spitalului.

Póra Róbert a mai precizat că prin această donație își exprimă mulțumirea pentru îngrijirea exemplară de care a avut parte.

Managerul spitalului, dr. Konrád Judit, a mulțumit pentru donație. „ Este importantă fiecare părere, iar aprecierile dau forță celor care lucrează aici.”

Borboly Csaba, președintele Consiliului Județean Harghita:  „Să  îi ajutăm cu mesaje pozitive, gânduri bune pe cei care lucrează pe secțiile care îngrijesc bolnavii cu Covid-19.”

Șeful Secției de Pneumologie, Dr. Dombi István , a spus că pandemia durează deja de un an și cu toții îi resimt greutate: „Cu toate acestea,  depunem în continuare tot efortul pentru tratarea pacienților infectata’i cu virusul  SARS-CoV-2.”

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.