Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Sprijinirea dezvoltării profesionale în mediul rural

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară de Dezvoltare Rurală a Consiliului Județean Harghita anunță organizarea unui concurs de proiecte pentru sprijinirea și dezvoltarea activității asociațiilor profesionale agricole și de dezvoltare rurală, înregistrate oficial.

Pot aplica la concursul de proiecte acele asociații profesionale din județul Harghita care sunt membre ale Asociației de Dezvoltare Intercomunitară de Dezvoltare Rurală a Consiliului Județean Harghita sau care desfășoară o activitate de interes județean.

Concursul de proiecte sprijină activitatea asociațiilor agricole prin: organizarea expozițiilor, discuțiilor, conferințelor, evenimentelor profesionale, participarea și achiziționarea de echipamente în cursul schimburilor de experiență (cu excepția echipamentelor pentru unitățile de prelucrare a laptelui și a fructelor).

Suma cadru este de 46.903 lei, suma nerambursabilă fiind 49% din costul total al proiectului.

Mai multe detalii referitoare la acest concurs de proiecte puteți obține la sediul asociației – Miercurea-Ciuc, Piața Libertății, nr. 5, sediul Consiliului Județean Harghita, camera 244, telefon 0740 169850, 0740 122490, e-mail: karikascsilla@judetulharghita.ro, szaboakos@judetulharghita.ro. Formularul de înscriere se poate descărca accesând site-ul www.judetulharghita.ro.

Termenul limită de depunere a documentației este 4 aprilie 2016, ora 12,00. Un exemplar al proiectului, în plic sigilat, va fi predat la sediul asociației, în clădirea consiliului județean, camera 244. Documentațiile incomplete sau cele depuse după termenul limită, vor fi descalificate.

Miercurea-Ciuc, 23 februarie 2016
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.