Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Stagii de pregătire practică pentru 322 studenți din toată țara într-un proiect cu finanțare europeană

Foto cu caracter ilustrativ

 

Travel Time D&R și Grant Box Consulting vor organiză stagii de pregătire practică pentru 322 studenți din toată țara într-un proiect cu finanțare europeană.

    Valoarea proiectului este de 4,5 milioane de lei, iar 95% din finanțare se va face prin Programul Operațional Capital Uman (POCU).

 

    Grupul țintă este format din cel puțin 322 studenți înscriși în universități din toată țara, cu excepția celor care au domiciliul Regiunea București- Ilfov.

 

Travel Time D&R (Beneficiar al finanțării), unul dintre cei mai mari jucători din piața de turism din România, alături de Grant Box Consulting SRL (Partener în proiect), companie activă în domeniul consultanței și al serviciilor IT, implementează un proiect cu finanțare europeană în valoare totală de peste 4,5 milioane de lei pentru organizarea de stagii de pregătire practică cu studenți, consilierea acestora în carieră și integrarea pe piața muncii a viitorilor absolvenți.

”322 studenți din toată țara, înscriși în orice universitate, cu excepția celor cu domiciliul în București și Ilfov vor participa la programe de pregătire practică organizate prin proiectul nostru. Vom organiza stagii atât în domeniul turismului, cât și în alte domenii identificate ca fiind prioritare la nivel național și domenii cu potențial de creștere, în funcție de interesul studenților și domeniul de pregătire. Pe lângă stagiile pe care studenții le pot derula în compania noastră și în cea a partenerului nostru, Grant Box Consulting, facilităm accesul acestora în alte companii antreprenoriale sau companii mari în cele mai diverse sectoare de activitate. Studenții vor lua contact cu cele mai noi procese de business, tehnologii și fluxuri informaționale care le vor permite să își dezvolte cunoștințele practice în domeniul de studiu”, a declarat Andrei ȘTEFAN, directorul general al Travel Time D&R.

Titlul proiectului este  Investim în tineri. Studenții de azi, profesioniștii de mâine – Young-Pro” (cod SMIS 133306), iar valoarea acestuia este de 4,556,765.20 lei, din care 95% este finanțare nerambursabilă – 4,328,881.38 lei.

Perioada de implementare este 22 septembrie 2020 – 21 septembrie 2022.

Obiectivul proiectului vizează îmbunătățirea competențelor profesionale a unui număr de 322 de viitori absolvenți de învățământ terțiar universitar cu domiciliul într-una din Regiunile mai puțin dezvoltate ale României.

”Prin acest proiect, Travel Time D&R își propune să ajute viitorii absolvenți să conștientizeze importanța pregătirii practice și a dobândirii de competențe specifice necesare în companii, suplimentar noțiunilor teoretice dobândite în universitate, pentru a fi mai ușor de integrat pe piața muncii”, a mai declarat Andrei ȘTEFAN.

Rezultatele proiectului

În cadrul acestui program, partenerii vor facilita tranziția din mediul academic spre piața muncii pentru 322 studenți, astfel:

-322 studenți vor fi sprijiniți prin stagiile de pregătire practică și sesiunile de orientare și consiliere organizate în proiect; 236 de studenți vor fi certificați până la finalul proiectului obținând diploma de licență/master și 126 de persoane dintre cei care parcurg stagiile de pregătire practică în proiect vor fi sprijiniți în a-și găsi un loc de muncă.

Studenții interesați de înscrierea în proiect vor avea la dispoziție o platforma automatizată care va fi dezvoltată în perioada imediat următoare și va fi comunicată în mediul online.

 

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

 

Contact:

Nume Prenume Ștefan Andrei

Funcție: Director General

Email: andrei.stefan@travel-time.ro

telefon: 0720887242

 

Despre Travel Time

Travel Time D & R este o agentie de turism prezenta pe piata din anul 2006.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.