Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Sume alocate comunei Voșlăbeni din cota de 6% impozit pe venit pentru elaborare unui studiu de fezabilitate și extinderea unui trotuar

Vineri, 3 iunie, avut loc ședința extraordinară a Consiliului Județean Harghita,  pe ordinea de zi aflându-se proiecte importante legate de patrimoniul construit și programul de protejare a imaginii satului harghitean, modificarea programului destinat cultelor religioase, aprobarea delegației care va merge în județul Tolna din Ungaria și repartizarea unor sume din cota de 6% impozit pe venit comunei Voșlăbeni.

Consilierii au aprobat alocarea sumei de 207 mii de lei pentru realizarea investiției privind extinderea trotuarului în localitatea Izvoru Mureșului, necesitate dată de creșterea circulației auto pe drumul european E 578, astfel încât să fie asigurată fluidizarea și siguranța circulației pentru pietoni.

Totodată a fost votată alocarea sumei de 120 mii de lei pentru elaborarea studiului de fezabilitate pentru drumurile calamitate din localitățile Voșlăbeni și Izvoru Mureșului, în urma inundațiilor din vara anului 2019, pentru care s-a solicitat finanțare prin Compania Națională de Investiții.

La finalul ședinței, președintele consiliului județean, Borboly Csaba, a transmis o invitație de participare tuturor credincioșilor, indiferent de religie, la pelerinajul de Rusalii catolice, în premieră, fiind asigurată, traducerea în limba română a lecturilor din timpul slujbei şi a predicii de la finalul liturghiei.

  • informații furnizate de Biroul de Presă al Consiliului Județean HarghitaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.