Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Suspectă de tâlhărie prinsă de poliţişti şi reţinută pe 24 de ore, la Miercurea Ciuc

Cea în cauză, o femeie de 41 de ani, a intrat în casa unei vârstnice de 85 de ani şi a încercat să îi ia telefonul mobil, moment în care bătrânica a căzut, iar agresoarea i-a smuls lănţişorul de la gât şi a fugit.

La data de 13.06.2019, în jurul orei 12:10, Poliţia Municipiului Miercurea Ciuc a fost sesizată telefonic, prin intermediul S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, pe raza localităţii a fost comisă o tâlhărie, a cărei victimă este o bătrânică de 85 de ani.

La faţa locului, în urma primelor verificări efectuate, poliţiştii au stabilit că, în jurul orei 12:00, în timp ce persoana vătămată se afla la domiciliu, o persoană necunoscută, în vârstă de aproximativ 35-40 de ani, a bătut la ușa de acces în casă.

Victima a refuzat să deschidă, însă necunoscuta a insistat, iar după circa 5 minute gazda a deschis ușa cu intenţia de a o alunga, aceasta a intrat şi a cerut un pahar cu apă.

Văzând că nu o poate alunga din holul casei, bătrânica a încercat să efectueze un apel de pe telefonul mobil, pe care intrusa a încercat să i-l ia, moment în care persoana vătămată a căzut.

Atunci agresoarea i-a smuls de la gât un lănțișor din aur, cu o cruciuliţă şi un medalion, apoi a părăsit locul faptei.

În scurt timp, ca rezultat al activităţilor specifice de cercetare şi investigaţie, desfăşurate cu operativitate şi profesionalism, poliţiştii au identificat o femeie de 41 de ani, din comuna Sânmartin, bănuită de comiterea faptei.

Faţă de persoana în cauză a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca, la data de 14.06.2019, aceasta să fie prezentată Instanţei, prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc, cu propunere de arestare preventivă.

  • IPJ Harghita
opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *