Tâlhar identificat și reținut de politiști la Miercurea-Ciuc

0

Articol disponibil în: Română

La data de 14.09.2015, ca rezultat al unor activităţi specifice de cercetare şi investigaţie, desfăşurate cu operativitate şi profesionalism la nivelul Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Miercurea-Ciuc, a fost identificat suspectul unei infracţiuni de tâlhărie, faptă comisă în seara precedentă asupra unui adolescent din localitate.

Din datele şi indiciile obţinute până la acest moment de poliţişti rezultă că, la data de 13.09.2015, în jurul orei 21:00, K.R. de 28 de ani, din municipiul Miercurea-Ciuc, l-a agresat pe concetăţeanul său B.S. de 16 ani, pe care l-a deposedat de un telefon mobil, cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 600 de lei.

Telefonul a fost recuperat de poliţişti şi restituit păgubitului, iar cercetările sunt continuate, cu suspectul în stare de reţinere, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată pentru care, la data de 15.09.2015, acesta va fi prezentat Instanţei cu propunerea de arestare preventivă, prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea-Ciuc.

Sursa IPJ Harghita

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy