Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Tânăr din Secuieni, depistat drogat la volan

Foto cu caracter ilustrativ

 

Atenţie, consumul de droguri este dăunător sănătăţii şi libertăţii, iar în cazul conducătorilor auto poate afecta integritatea corporală şi chiar viaţa!

Un tânăr de 22 de ani, bănuit de consum de substanţe psihoactive, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 13/C, în comuna Secuieni.

În noaptea de 05/06 ianuarie 2021, în jurul orei 01:05, un echipaj poliţienesc aflat în serviciul de patrulare pe D.N. 13/C, în comuna Secuieni, a oprit pentru control un autoturism condus de un localnic de 22 de ani.

În timpul verificării documentelor, poliţiştii au observat că tânărul respectiv avea un comportament dubios, ce putea fi asociat persoanelor aflate sub influența unor substanțe halucinogene.

Astfel, s-a procedat astfel la testarea conducătorului auto cu aparatul drug test, iar rezultatul a fost pozitiv, motiv pentru care acesta a fost condus la Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc, unde i s-au recoltat mostre biologice, în cauză fiind întocmit dosar penal, pentru conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

  • IPJ HarghitaFaci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *