Tarifele aplicate la Casa de Cultură a Sindicatelor din Miercurea-Ciuc

0

Articol disponibil în: Română

casa-cultura-miercurea-ciuc

Nr. crt. Denumire Valoare
1. Chirie sală de spectacol cu 725 locuri 600 lei/oră
2. Chirie hol marmură 500 lei/oră
3. Chirie alte săli 25 lei/oră

Acestea sunt tarifele stabilite pentru închirierea spațiilor de la Casa de Cultură a Sindicatelor din Miercurea Ciuc.
Din păcate, aceasta scurtă grilă de tarife arată lipsa totală de preocupare în mod real pentru bunul mers al instituțiilor de cultură din acest oraș. Ne-am fi așteptat să vedem o diferențiere de prețuri cu tarife scăzute pentru ONG-uri, cu tarife mărite pentru spectacole non-culturale, gen concerte de manele sau alte evenimente create cu scopuri non-culturale. Desigur că ne așteptam să vedem și tarife mărite pentru orice manifestare politică desfășurată în acest spațiu, dar din păcate un astfel de plan de tarifare diferențiată ar fi însemnat ca cineva chiar să vrea să facă un management al acestei clădiri și să încerce să o randamentizeze, sens în care se pare că nu prea există interes și competență.
O casă de cultură ar trebui să funcționeze în interesul cetățenilor, nu în interes economic, ceea ce presupune că ar trebui să favorizeze financiar alte instituții sau organizații de cultură cum ar fi școlile, liceele, ONG-urile, etc.

M.I. + I.R.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy