Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Tatăl extremistului Beke Istvan Attila a găsit cea mai proastă soluție de a lua apărarea fiului

beke-fiul-tatal-si-sotia-230x300În loc să explice că fiul lui este doar un mic tembel care se juca de-a atentatele, dar nu ar fi pus niciodată o bombă că e prea incompetent, tatăl lui Beke Istvan s-a gândit să dea un motiv în plus judecătorilor să îl țină închis pe băiat.
Gafa tatălui lui Beke Istvan a fost de a ieși cu o declarație în presă în care, în care să spună că Românii nu prea au ce căuta în această zonă a României, certificând încă odată, dacă mai era nevoie, că extremismul fiului este incurabil, având rădăcini ereditare.

„Românii au venit în aceste locuri de prin părţile Albaniei, de-acolo. Să nu mai credeţi că românii sunt aici de la daci şi romani!“.

Sursa foto: riseproject.ro

I.R.
Un comentariu la “Tatăl extremistului Beke Istvan Attila a găsit cea mai proastă soluție de a lua apărarea fiului

  1. Mm

    Povestile cu cine a fost primul, al doilea , al cinspelea sau cum ca romanii ar fi migratori sunt tampenii.Suntem in secolul 21 , sa se uite in jur, sa constate ca traiesc in mijlocul romanilor si punct.Ce tot zbiara tampenii cu ochii injectati nu inteleg.

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.