Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Țeapa lui Ponta pentru urmașii săi politici

Simțind că e pe ultima sută de metri cu guvernul, Ponta s-a apucat de promis pomeni: măriri de salarii, creșteri de pensii, scăderi de impozite, etc.victor-ponta-nesimtit
Speranța premierului a fost ca toate aceste promisiuni fără acoperire în bugetul real al României să-i facă pe liberali să se țină departe de guvernare pentru a nu fi nevoiți să scoată ei din foc castanele aruncate de guvernul social-democrat.
Acum Ponta și PSD-iștii nu trebuie decât să stea de-o parte și să spună ”Vedeți dacă nu ați mai vrut cu Ponta” sau există și varianta ca noii guvernanți sub presiunea viitoarelor alegeri să bage România și mai în groapă și să onoreze toate pomenile inițiate de Ponta. În această ultimă variantă singura soluție rămâne schimbarea totală a clasei politice care nu face decât să ducă România la faliment pentru a-și atinge propriile interese.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.