Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Telefon furat, rapid recuperat

La data de 09 iulie 2021, la ora 20:16, Secția 1 Poliție Rurală Miercurea-Ciuc a  fost sesizată telefonic de o femeie din comuna Siculeni, prin intermediul S.N.U.A.U. 112, despre faptul că, în jurul orei 16:00, fiul ei în vârstă de 14 ani și-a uitat rucsacul pe o bancă în fața unui magazin din comuna Racu, iar în jurul orei 17:00 s-a întors să îl ia, însă îi lipsea telefonul din rucsac.

„La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă, care a efectuat cercetarea locului faptei şi a iniţiat activități specifice de cercetare şi investigaţie.

În scurt timp, poliţiştii au obţinut date şi indicii cu valoare operativă, în baza cărora au identificat o femeie de 43 de ani, din comuna Ghimeş-Făget, judeţul Bacău, bănuită de săvârşirea faptei.”, a transmis IPJ Harghita.

Telefonul furat, găsit asupra femeii, a fost recuperat și restituit părții vătămate, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

 
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *