Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Telefonul unui harghitean a fost recuperat de polițiști de la un hot din Mureș

Foto cu caracter ilustrativ

Poliţiştii au identificat un mureşean de 61 de ani, de la care au recuperat un telefon mobil furat la începutul lunii decembrie 2019, de la un harghitean cu 10 ani mai tânăr.

La data de 25 martie a.c., în urma activităţilor specifice de cercetare şi investigaţie desfăşurate pe parcursul ultimelor luni la nivelul Poliţiei Municipiului Odorheiu Secuiesc, a fost identificat suspectul unei infracţiuni de furt, comisă în ultima lună a anului trecut, în persoana unui bărbat de 61 de ani, din oraşul Sângeorgiu de Pădure, judeţul Mureş.

Din datele şi indiciile obţinute de poliţişti în anchetă până la acest moment rezultă că, la data de 03.12.2019, în intervalul orar 11:15 – 11:30, cel în cauză i-a sustras unui localnic de 51 de ani, din municipiul Odorheiu Secuiesc, un telefon mobil în valoare de aproximativ 400 de lei.

Telefonul sustras a fost ridicat și restituit persoanei vătămate, prejudiciul fiind astfel recuperat în totalitate.

În cauză sunt continuate cercetările, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celui în cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

  • IPJ HarghitaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *