Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Jocul politic al UDMR înainte de alegerile europarlamentare. Mesaje text pe telefoanele personalului medical al Spitalului Județean de Urgență Miercurea Ciuc

Acest mesaj a fost trimis de către o persoană necunoscută la tot personalul medical din cadrul Spitalului Județean de Urgență Miercurea Ciuc, chiar înainte cu două zile de alegerile europarlamentare. 

În traducere, mesajul este următorul și este semnat de către președintele Borboly Csaba, lider UDMR:

Să nu permitem hărțuirea oamenilor maghiari în legătură cu cimitirul din Valea Uzului. Să arătăm forță sâmbătă, de la ora 17 la Sânmartin! Veniți și dumneavoastră! Cu respect: Csaba Borboly

Întrebare: Cine are acces la baza de date și informații despre numerele de telefon ale personalului medical și de ce a procedat în acest mod?

Realizați cât de murdar, incorect și subteran lucrează cei din formațiunea politică UDMR? Realizați că nu sunt mai breji decât alți politicieni români atât de blamați pentru faptele lor? Realizați că de fapt POLITICA nu are decât o singură culoare? – Cea a foamei după putere și bani.

Nu cred că ar mai fi cazul să precizez că tot circul inițiat și perpetuat de către UDMR prin Borboly Csaba și alții ca el, în jurul Cimitirului Internațional a Eroilor din Valea Uzului, nu-i nicidecum din durerea sufletească pentru ostașii maghiari înhumați în acea locație. Ci este clar ca bună ziua că miza este una totalmente politică cu bătaie lungă. În prezent, acest cimitir și bieții eroi tulburați până și-n mormânt de un alt fel de război, nu reprezintă decât un vehicul care să-i transporte pe înfometații după putere și autonomie la nivelul următor. Adică, și-au făcut auzite doleanțele, au încercat punerea lor în aplicare prin diverse proiecte de lege care au eșuat și acum au abordat altă metodă, mai puțin transparentă, prin incitarea etnicilor maghiari împotriva românilor și invers (pentru că și românii răspund provocărilor). Primele replici ale acestui cutremur provocat artificial au apărut, dar UDMR urmărește seismul cel mare!

 

Aviz maghiarilor de rând care iubesc traiul liniștit, buna înțelegere între oameni și pacea care aduce întotdeauna bucurie în suflete și mulțumire!

Înțelegeți cum funcționează mașinăria de intrigă proiectată și alimentată de UDMR-iști în favoarea lor? Se folosesc de voi prin atacuri la sentiment: cu multă perfidie, sensibilizează mentalul colectiv prin crearea artificială a unui conflict care în realitate nu există.

Așa procedează UDMR cu propriul electorat: întâi provoacă maghiarii împotriva românilor și îi îmbibă de ură. Din păcate, cei care se lasă spălați pe creier acționează în consecință și apoi iudele de politicieni se dezic de aceștia după ce i-au manipulat și-i arată cu degetul. Cel mai elocvent și recent exemplu este chiar acțiunea așa-zișilor ”maghiari anonimi” care au acoperit crucile eroilor români din cimitir cu saci negri de gunoi. Rezultatul? Dosare penale, percheziții, audieri, rețineri… Și UDMR ce-a făcut? Liderii maghiarilor se delimitează de șovinii care au acoperit cu saci negri crucile din cimitir. Acțiunea este considerată ”o provocare”. Frumos și convenabil, nu?

Viorela Gherasim

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *