Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Terenul din fața Liceului „Marin Preda” din Odorheiu Secuiesc a fost curățat

Terenul din fața Liceului „Marin Preda” din Odorheiu Secuiesc, lăsat în paragină, a fost curățat.

Acest lucru ne-a fost confirmat de directorul liceului, prof. Ștefan Nuț: „A fost o echipă, trimisă cel mai probabil de la primărie, care a făcut curățenie, a defrișat terenul. E un lucru bun,  cel puțin terenul este liber acum”.

Despre acest subiect, găsiți detalii în articolele atașate mai jos:

foto arhivă

Totodată, l-am întrebat pe directorul Liceului „Marin Preda” cum a început noul an școlar, dacă este îngrijorat pentru plata utilităților, având în vedere că facturile sunt tot mai mari,  dar și ce părere are despre schimbările din sistemul de învățământ.

„Suntem în plină activitate de acomodare, cu recapitulări. Am trecut peste perioade grele, cum a fost pandemia. Le vom depăși și pe acestea. Soluții se vor găsi.”, ne-a precizat prof. Ștefan Nuț.

În legătură cu modificările aduse de către Ministerul Educației, directorul a menționat că sunt puse în aplicare și că se depun toate eforturile pentru a avea cele mai bune rezultate.  Potrivit, acestuia, introducerea modulelor de învățare, este un lucru benefic, deoarece, de-a lungul anilor, au existat semnale că elevii, dar și profesorii, sunt obosiți în urma efortului depus.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.