Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Testele “Standard Q Covid – 19 Ag” sunt disponibile pentru comercializare începând de azi

 

MEDIMFARM S.A. Ploiesti, în calitate de distribuitor exclusiv pentru România al testelor “Standard Q Covid – 19 Ag”, anunța că acestea vor fi disponibile pentru comercializare începand de luni, 19 octombrie 2020. Menționăm că sunt primele și până în acest moment singurele teste avizate de catre Organizația Mondială a Sănătății, destinate diagnosticării persoanelor infectate cu virusul SARS-CoV-2 pe baza detecției de antigen. Cu o sensibilitate de 96,52% și o specificitate de 99,68%, testele respectă Directiva 98/79/EC a Parlamentului European și a Consiliului privind dispozitivele medicale pentru diagnostic in vitro.

Readucem în atenția publicului că testele sunt produse de către SD Biosensor Inc. din Coreea de Sud, companie care ocupă locul 1 la nivel mondial în domeniul diagnosticării în vitro. Remarcabil este faptul că Fundația Bill și Melinda Gates, SD Biosensor Inc. și Abbott S.U.A. au semnat acorduri separate pentru susținerea țărilor cu venituri mici și medii cu 120 milioane de astfel de teste.

Prețul de vânzare al unui test este de 69 lei + TVA. Testele sunt ambalate în cutii x 25 bucăți.

Comenzile pot fi plasate la adresa de email office@medimfarm.ro sau la telefon 0746245175 și vor fi onorate în funcție de stocul disponibil.

Având în vedere recomandarea producătorului, ca testarea să se facă prin intermediul persoanelor calificate în domeniul medical, compania noastră a decis ca testele să fie vândute către spitale și clinici medicale, cabinete medicale, azile de bătrâni, companii care au încheiate contracte cu medici de medicina muncii, unități militare, SEAP. Persoanele fizice care doresc să se testeze utilizând “Standard Q Covid – 19 Ag” sunt îndrumate să se adreseze medicului de familie.

Societatea MEDIMFARM a hotărât să DONEZE ÎNTREGUL PROFIT obținut din vânzarea testelor familiilor celor decedați din cauza virusului SARS–CoV–2. Decizia este luată pentru o perioadă de 1 an, începând cu data de 19 octombrie 2020 și până la 19 octombrie 2021. Ministerul Sănătății este rugat să colaboreze pentru îndeplinirea dezideratului. Procedura de donație va fi transparentă, astfel că sumele și numărul de persoane beneficiare vor fi anunțate pe site-ul nostru trimestrial.

Anexăm la prezentul comunicat următoarele documente:
1. Aviz eliberat de către Organizația Mondială a Sănătății
2. Declarație de Conformitate
3. Prospect / Instrucțiuni de utilizare
4. Ghid video de utilizare – https://youtu.be/M-9cx3raYtY
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.