Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Ţigarete şi 200 de kilograme de produse alimentare confiscate de poliţiştii harghiteni

Foto cu caracter ilustrativ

Ţigarete şi produse alimentare confiscate de poliţiştii harghiteni, în cadrul unor acţiuni desfăşurate în întregul judeţ

La data de 10.06.2020, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita au fost organizate acţiuni de prevenire şi combatere a ilegalităților economice, în mai multe zone ale judeţului.

Astfel, ca rezultat al multiplelor verificări şi controale, poliţiştii au aplicat 8 sancţiuni contravenţionale, cu amendă şi avertisment, potrivit prevederilor Legii 12/1990.

Tot în cadrul acestor activităţi, pe linie de produse accizabile, au fost desoperite şi ridicate în vederea confiscării 9.420 de țigarete de contrabandă.

De asemenea, pentru protejarea populaţiei în ceea ce priveşte consumul unor produse alimentare neconforme, poliţiştii au confiscat aproximativ 200 de kilograme de produse alimentare, în valoare totală de peste 9.000 de lei.

  • IPJ HarghitaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.