Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Tinerii din Miercurea Ciuc pot depune, începând de săptămâna viitoare, cereri pentru locuințe ANL

Primăria Municipiului Miercurea Ciuc primește în perioada de 6–16 aprilie 2021 dosarele de înscriere în vederea închirierii locuințelor destinate pentru tineri, construite de Agenția Națională pentru Locuințe (ANL).

foto cu caracter ilustrativ

Solicitanții trebuie îndeplinesc trei criterii eliminatorii.

Repartizarea locuințelor ANL în Miercurea-Ciuc este bazată pe Legea 152/1998, respectiv Hotărârea Consiliului Local nr. 165/2016.  Conform acesteia titularul cererii trebuie să fie major, în vârsta de până la 35 de ani la data depunerii cererii, titularul și ceilalți membrii ai familiei acestuia (soț/soție, copii și/sau alte persoane aflate în întreținerea acestuia) nu au deținut și nu dețin locuință în proprietate și/sau să nu fie beneficiarul unei alte locuințe cu chirie, proprietate de stat sau a unității administrativ/teritoriale, respectiv titularul trebuie să aibă loc de muncă în Miercurea Ciuc.

Solicitanții vor fi incluși pe o listă de așteptare, și conform unui sistem de puncte pe baza punctelor acumulate pot obține închirierea unui apartament.

Dosarele pot fi depuse în perioada 6–16 aprilie 2021 la biroul nr. 44 al Primăriei Municipiului Miercurea-Ciuc, în zilele lucrătoare între orele 9,00–13,00.

Informații suplimentare și lista actelor necesare se pot găsi pe pagina de web a Primăriei (www.miercureaciuc.ro).
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.