Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

TITULARIZARE 2021: Cinci note de zece în Harghita

Rezultatele obținute de cadrele didactice care au susținut proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar – sesiunea 2021 (înainte de înregistrarea contestațiilor) au fost publicate astăzi, 27 iulie, ora 10:00, pe pagina web dedicată, titularizare.edu.ro și pe pagina web al Inspectoratului Școlar Județean Harghita

 • Rata notelor peste 7 (șapte) obținute de candidații care au susținut proba scrisă este de 48,47% (în scădere, față de rezultatele consemnate în 2020).
 • Procentul notelor între 5 și 7 este de 35,37%. (în creștere comparativ cu anul trecut).
 • Din promoția curentă 43,62% dintre candidați au obținut note peste 7 (șapte).
 • 265 de candidați au obținut note între 7 și 9,99.
 • La proba scrisă din cadrul concursului național pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar s-au prezentat 589 candidați din totalul de 687 de candidați înscriși.
 • În centrele de evaluare au fost trimise 577 de lucrări, întrucât 32 de candidați s-au retras din concurs din motive personale.

Cinci cadre didactice din județul Harghita au reușit să obțină nota 10 (zece) la concursul național de titularizare:

 • KOVÁCS G. MAGDOLNA – GEOGRAFIE (comuna Leliceni )
 • SZEKELY A. ALMOS-SZILVESZTER – ISTORIE ( comuna Ciumani)
 • ALBERT L. REBEKA – LIMBA SI LITERATURA MAGHIARA MATERNA (comuna Mădăraș)
 • LÁZÁR L. ANNAMÁRIA –  LIMBA SI LITERATURA MAGHIARA MATERNA ( orașul Băile Tușnad)
 • ORBÁN ZS. EDINA –  LIMBA SI LITERATURA MAGHIARA MATERNA ( municipiul Miercurea Ciuc)

Contestațiile pot fi depuse la sediile inspectoratelor școlare județene sau se transmit prin mijloace electronice, în zilele de 27 iulie, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 28 iulie, până la ora 12:00. Contestațiile pot fi transmise si prin e-mail, după afișarea rezultatelor, până în data de 28 iulie, ora 12:00. Rezultatele finale se afișează în data de 3 august la sediile inspectoratelor școlare județene și pe site.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci). Proba practică și inspecția la clasă au fost eliminate pentru anul în curs prin OUG nr. 70/2020, aprobată prin Legea nr. 179/2020, cu modificările și completările ulterioare.

Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice sau on-line, organizate de către inspectoratele școlare în intervalul 4 – 5 august.
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *