Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

TOP 3 sisteme de siguranță ieftine pentru casa și grădina ta

Sursă foto: Pixabay.com

 

Atunci când locuiești la casă, siguranța ta și a familiei ocupă un loc important în prioritățile tale. Din fericire, există destul de multe soluții pe care te poți baza atunci când dorești să te asiguri că nimic nu îți va tulbura liniștea, mai ales când ești plecat pentru perioade mai lungi de acasă, cum ar fi în vacanță.

Mulțumită tehnologiei, poți alege diverse sisteme de siguranță care să nu fie nici prea costisitoare și care să te ajute să îți monitorizezi tot timpul proprietatea, mai ales curtea și grădina.

Mai jos, poți afla mai multe despre cum să alegi unul sau mai multe sisteme de siguranță ieftine atunci când dorești să ai un grad sporit de securitate pentru curtea și grădina ta.

Sisteme de securitate ieftine și eficiente pentru protecția exteriorului casei tale

  1. Kit-urile de supraveghere cu camere de luat vederi

Unul dintre cele mai simple și mai competitive sisteme de securitate pentru curte și grădină este kit-ul de supraveghere cu câteva camere de luat vederi care pot fi montate pe întreg perimetrul curții și al grădinii. În acest fel vei putea observa toate spațiile atât din față, cât și din laterale și din spate.

Un astfel de sistem poate fi controlat chiar de la distanță, astfel încât atunci când ești plecat te poți conecta la camerele de supraveghere direct de pe telefon în momentul în care dorești să verifici dacă totul este în regulă acasă.

  1. Stâlpii de iluminat pe senzori montați în curte

Conceptul de casă inteligentă începe să prindă contur și în România, astfel încât cu o simplă conexiune la internet poți automatiza destul de multe sisteme astfel încât să te asiguri că ești la adăpost de furturi, distrugeri sau alte probleme.

Unul dintre cele mai simple sisteme de securitate pe care te poți baza este format din stâlpi de iluminat cu senzori. Aceștia se vor aprinde atunci când cineva intră în curte. Deși au micul dezavantaj că pot fi declanșați și de animalele care pot trece prin grădina, cu un reglaj corespunzător al sensibilității, acest neajuns poate fi redus destul de mult.

  1. Senzorii de mișcare pot fi de mare ajutor

Senzorii sunt cei mai buni ,,prieteni’’ atunci când vine vorba despre supravegherea unui spațiu exterior mai mare precum o curte sau grădină. Mai mult de atât, aceștia pot fi montați și la poarta de intrare ușurând accesul, iar una culisantă este o soluție accesibilă și confortabilă.

Dacă dorești să automatizezi intrarea în curte, poți să vezi aici oferta de porți culisante de la A2t.ro.  Există destul de multe soluții pe care poți monta și senzori de mișcare wireless pentru o siguranță sporită.

Niciodată nu a fost mai ușor ca acum să te asiguri că ești în siguranță în casa ta, mai ales că poți instala diverse sisteme de supraveghere destul de ieftine pentru a crea tot confortul de care ai nevoie. Nu ezita, așadar, să investești într-un astfel de kit.

Sursă foto: Pixabay.com

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.