Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Toplița: Incendiu la o societate comercială din incinta fostului Combinat de Prelucrare a Lemnului (CPL)

Două echipaje din cadrul Gărzii de Intervenție nr. 2 Toplița, cu două autospeciale de stingere, s-au deplasat marți, 25 mai, în jurul orei 15:00, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o societate comercială din incinta fostului Combinat de Prelucrare a Lemnului (CPL).

sursa foto: ISU Harghita

„Incendiul s-a propagat la un acoperiș, pe o suprafață de cca. 50 mp și există pericol de propagare la alte clădiri. S-a solicitat sprijin de la SVSU Sărmaș. S-a luat legatura și cu Societatea de Distribuție a Energiei Electrice, deoarece este necesară decuplarea de la energie electrică.”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Harghita.

În zonă este fum dens, ard carcase de televizoare, componente auto, resturi de cauciuc.

  • Știre în curs de actualizare.

Actualizare, ora 15:50: Incendiul din mun. Toplița este localizat,  se lucrează pentru stingerea acestuia.

În urma incendiului, au ars cca 150 mp acoperiș. Se lucrează la lichidarea incendiului în continuare. Un buldozer din cadrul SVSU Toplița sprijină la îndepărtarea deșeurilor, pentru descoperirea eventualelor focare rămase aprinse.

Actualizare, ora 16:27: În urma incendiului, au ars cca 150 mp acoperiș. Se lucrează la lichidarea incendiului în continuare. Un buldozer din cadrul SVSU Toplița sprijină la îndepărtarea deșeurilor, pentru descoperirea eventualelor focare rămase aprinse.
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *