Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Toplițenii se vor bucura în această iarnă de un patinoar artificial

În cadrul şedinţei de joi, 25 noiembrie a Consiliului Local al municipiului Toplița a  fostaprobată rectificarea bugetului prin care s-au alocat fonduri pentru închirierea unui patinoar artificial care va funcţiona pe perioada iernii, în aer liber.

Patinoarul va fi amenajat, timp de trei luni, în parcul central, lângă clădirea cinematografului.

„În această iarnă, toplițenii se vor bucura de un patinoar amenajat în Parcul Central, lângă cinematograf, pentru o perioadă de trei luni. Mulțumim și apreciem susținerea oferită și de către ceilalți consilieri locali, care înțeleg că dezvoltarea municipiului vine prin munca în echipă și devotament față de bunăstarea comunității.”,  a transmis  Echipa pentru Toplița.


Potrivit unei postări  pe pagina sa de socializare, consilierului local Sebastian Buzilă, informează că în cadrul ședinței a fost stabilită și taxa de intrare la patinoar:  10 lei/ora pentru adulţi şi 5 lei/oră pentru copii.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.