Tot ce trebuie să știi despre renovarea locuinței tale.  Cele 5 greșeli majore care trebuie evitate

0

Articol disponibil în: Română

 

Atunci când te apuci de renovarea locuinței tale trebuie să îți dai seama că acest lucru va necesită timp și cheltuieli, fie că vei lucra singur, fie că vei lucra alături de o echipă de profesionişti. Rezultatul final trebuie să fie extraordinar, chiar dacă vei întâmpina probleme este necesar să nu sari peste pașii cheie și să alegi materiale de bună calitate. Dacă nu îți vei stabili un plan de la început este puțin probabil ca lucrurile să se deruleze așa cum îți dorești. Trebuie să te hotărăşti dacă vei lucra singur sau alături de o echipă de constructori profesionişti. Caută o echipă bună care poate realiza ce îţi doreşti tu. 

 

 Cele 5 greșeli majore care trebuie evitate

  1. Materiale de proastă calitate

 

În cazul în care vei achiziţiona materiale de proastă calitate acestea îţi vor pune piedici. Pe lângă acest lucru este posibil ca după ce ai terminat renovarea să vezi cum spaţiul se degradează singur şi acest lucru doar din vina materialelor ieftine. Achiziţionează materiale de bună calitate, acestea îţi vor uşura munca, iar investiţia ţi-o vei recăpăta în timp. 

Un alt sfat este să achiziționezi mai multe materiale față de cât ți-ai calculat, unele piese se vor rupe sau le vei tăia greșit. Este necesar să ai 20% mai multe materiale față de cât ai calculat pentru a nu întâmpina probleme.

Când vine vorba de ușa de exterior trebuie să alegi o ușă bună calitativă care să îți asigure siguranța. Pe KULLTUR vei găsi orice ușă îți dorești, la un preţ chiar accesibil. 

 

  1. Iei măsurile incorecte

 

Trebuie să iei măsurători corecte, iar în cazul în care îți faci mobila pe comandă trebuie să fii atent, dacă vei da măsurători greșite costurile se vor dubla. Vorbește cu un profesionist care să măsoare, acesta se pricepe şi nu vor exista erori. Dacă alegi să faci acest lucru singur trebuie să ai mare grijă. Află de aici mai multe informaţii.

 

  1. Nu ți-ai făcut o schemă

 

Pentru a avea parte de o reușită ai nevoie de o schemă. Calculează şi trece pe o foaie tot pentru a observa dacă ai omis ceva și dacă ai luat în considerare fiecare aspect.

Dacă locuiești la bloc trebuie să verifici dacă există un regulament intern al blocului sau dacă legislația îți permite să faci modificările pe care ți le dorești. Încearcă să iei din timp avizele care îți sunt necesare și nu uita să ceri sfatul profesioniștilor. Click pe link pentru a afla mai multe. 

 

  1. Nu folosești uneltele corecte

 

Este necesar să folosești unelte corecte altfel riști să strici materialele. Dacă nu ai suficienți bani pentru a cumpăra unele le poți închiria pe cele adecvate, iar dacă vei angaja un constructor nu va mai trebui să iei în considerare aceste probleme, el o să vină pregătit cu toate uneltele potrivite.

 

  1. Nu iei în considerare măsurile de siguranță

 

Probabil nu te gândești la măsurile de siguranță, însă propria siguranță este cea mai importantă. Dacă vei aluneca sau te vei împiedica, nu te vei putea urca pe scară dacă ai piciorul în ghips. Este necesar să porți mereu mănuși și ochelari de protecție și să ancorezi scara atunci când o folosești.

Angajează o persoană de specialitate dacă dorești să schimbi instalația electrică, un profesionist știe să își ia măsuri de precauție pentru a evita accidentările.

Când te gândești la proiectul de renovare trebuie să ai în vedere măsurile de siguranță.

 

Renovările sunt o provocare însă vei avea parte de satisfacții. Atâta timp cât vei avea așteptări realiste, îți vei face un plan, vei lua decizii calculate, proiectul o să fie foarte ușor dus la sfârșit. Cu ajutorul acestui articol, vei evita greșelile specifice renovărilor și în același timp vei economisi bani, iar rezultatul o să fie excepțional. Vei avea casa visurilor tale.

sursă foto: shutterstock.com

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy