Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Transilvania promovată în Canada. Ciucanul Corneliu Țepeluș, invitat permanent la o emisiune candiană transmisă în direct

 

Indiferent cât de mare este distanța fizică între noi oamenii și cât de răspândiți suntem pe suprafața pământului, o trăsătură comună a umanității a fost întotdeauna curiozitatea și interesul de a ști cum trăiesc ceilalți semeni pământeni din diferite colțuri ale lumii. Interesant și paradoxal în același timp, de când a apărut pandemia de coronavirus iar la nivel mondial printre măsurile de luptă împotriva virusului Covid-19 autoritățile au impus și distanțarea socială, granițele și barierele de comunicare, sociale și culturale au dispărut între oameni. Fie că locuiesc în România sau Canada, aceștia sunt dornici în egală măsură de a afla unii despre alții.

În cadrul unei emisiuni realizate în direct la televiziunea TourBus TV din Canada, în care harghiteanul Corneliu Țepeluș din Miercurea Ciuc este invitat permanent, chestiuni absolut firești pentru o societate dezvoltată și civilizată sunt puse în discuție și se formulează întrebări și răspunsuri despre cum se înfruntă situația în aceste vremuri, cum este afectat traiul cotidian, cum sunt influențate mediile de afaceri, divertisment, turismul, etc.

De remarcat este că ciucanul nostru, chiar și în vremuri de restriște, nu se lasă de ceea ce iubește el mai mult să facă: promovarea românilor cu tot ce au ei mai bun și mai frumos. Corneliu vorbește periodic în cadrul emisiunii Isolation Island (Insula Izolării) despre România, încercând în mod neobosit să contureze o imagine cât mai apropiată de ceea ce reprezintă vasta și autentica noastră cultură moștenită ca neam din generație în generație.

Despre cum facem față acestei perioade de pandemie, despre muzică, film, arte și viitorul omenirii după Covid-19 discută producătorul de film Corneliu Țepeluș în emisiunea găzduită de doi oameni de muzică și televiziune din Canada, Michael Williams din Toronto și Gene Greenwiod din Vancouver.

Datorită proiectelor de promovare și interviurilor cu personalitați, Corneliu Țepeluș s-a făcut vizibil în Canada și Statele Unite. Canadienii au devenit foarte interesași de România, mai ales de Transilvania, legenda lui Dracula fiind foarte cunoscută acolo. Prin intervențiile periodice ale lui Corneliu Țepeluș la televiziunea canadiană, România este promovata din toate punctele de vedere în America de Nord.

 

Emisiunea integrală difuzată la televiziunea canadiană, INSULA IZOLĂRII – ÎN DIRECT cu Corneliu Tepelus și Michael Williams, poate fi vizionată aici:

 

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *