Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Transporta lemne ilegal, fără permis de conducere, cu un tractor neînmatriculat

Poliţiştii au depistat un tânăr de 18 ani, din comuna Remetea, care, fără permis de conducere, transporta material lemnos fără documente legale, cu un tractor neînmatriculat.

La data de 03.11.2015, în jurul orei 18:50, P.R. de 18 ani, din comuna Remetea, a fost depistat de poliţişti în timp ce transporta cu un tractor neînmatriculat, pe raza localităţii sale de domiciliu, fără să fie posesor de permis de conducere, 2,03 mc lemn rotund de esență rășinoase, fără documente de proveniență și transport.

Drept urmare materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării, iar cel în cauză a fost sancționat contravențional, conform prevederilor Legii 171/2010, cu amendă de 2.000 de lei, pe numele său fiind întocmite şi acte premergătoare urmării penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat pentru care, la finalizarea cercetărilor, va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Gheorghen
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.