Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Trei căruțe cu lemne tăiate ilegal, depistate de polițiștii harghiteni

Pe parcursul ultimelor 24 de ore, în cadrul unor acţiuni de prevenire şi combatere a delictelor silvice, desfăşurate pe raza comunelor Atid şi Lăzarea, poliţiştii harghiteni au identificat trei transporturi ilicite de material lemnos.

„Primele două dintre acestea erau efectuate de doi localnici din comuna Atid, unul de 19, iar celălalt de 32 de ani, fiecare cu câte un atelaj hipo încărcat cu aproximativ 1 mc de lemn de foc de esenţă foioase, speciile fag şi carpen.

Cel de-al treilea era efectuat de un bărbat de 42 de ani, din comuna Lăzarea, care transporta într-o căruţă aproximativ 1 mc de lemn de foc de esenţă răşinoase, specia molid.”, a transmis IPJ Harghita.

Materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării, iar cei în cauză au fost sancţionaţi contravenţional, conform prevederilor Legii 171/2010, cu amendă în cuantum total de 2.000 de lei.
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *