Trei cazuri pozitive la testul Covid-19 descoperite la Parchetul de pe lângă Tribunalul Harghita

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Foto: Wikipedia

 

Doi angajaţi ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita au fost confirmaţi pozitiv la testul pentru COVID-19, a anunţat instituţia într-un comunicat de presă, scrie radiomures.ro.

Potrivit sursei citate, DSP nu a considerat necesară testarea tuturor angajaţilor, iar până în prezent nici un alt angajat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita nu a manifestat simptome de infectare.

În comunicat se mai precizează că s-a efectuat o dezinfecţie generală a unităţii de parchet, sediul acesteia fiind închis de ieri după amiaza până azi la prânz.
Şi la Consiliul Judeţean Harghita a fost confirmat, ieri, un caz de infectare cu noul coronavirus, a informat şeful instituţiei, Borboly Csaba.

În judeţul Harghita, în ultimele 24 de ore, s-a înregistrat un număr record de noi îmbolnăviri, 31 de persoane fiind confirmate cu noul coronavirus, după ce cu o zi înainte fuseseră înregistrare 24 de noi cazuri.

 

*

Ziar Harghita a luat legătura cu  purtătorul de cuvânt al Instiuției Prefectului, Adrian Pănescu, care a confirmat că au fost confirmaţi pozitiv la testul pentru COVID-19 trei angajaţi ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy