Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Trei cazuri pozitive la testul Covid-19 descoperite la Parchetul de pe lângă Tribunalul Harghita

Foto: Wikipedia

 

Doi angajaţi ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita au fost confirmaţi pozitiv la testul pentru COVID-19, a anunţat instituţia într-un comunicat de presă, scrie radiomures.ro.

Potrivit sursei citate, DSP nu a considerat necesară testarea tuturor angajaţilor, iar până în prezent nici un alt angajat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita nu a manifestat simptome de infectare.

În comunicat se mai precizează că s-a efectuat o dezinfecţie generală a unităţii de parchet, sediul acesteia fiind închis de ieri după amiaza până azi la prânz.
Şi la Consiliul Judeţean Harghita a fost confirmat, ieri, un caz de infectare cu noul coronavirus, a informat şeful instituţiei, Borboly Csaba.

În judeţul Harghita, în ultimele 24 de ore, s-a înregistrat un număr record de noi îmbolnăviri, 31 de persoane fiind confirmate cu noul coronavirus, după ce cu o zi înainte fuseseră înregistrare 24 de noi cazuri.

 

*

Ziar Harghita a luat legătura cu  purtătorul de cuvânt al Instiuției Prefectului, Adrian Pănescu, care a confirmat că au fost confirmaţi pozitiv la testul pentru COVID-19 trei angajaţi ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.