Trei șoferi, prinşi pe picior greşit de polițiștii harghiteni. S-au ales cu dosare penale

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Vineri, 17 iunie 2022, în jurul orei 11:30, un bărbat, de 32 de ani, din județul Covasna, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea o autoutilitară, pe D.N.578, în Municipiul Miercurea-Ciuc, iar la testarea cu analizatorul de droguri a fost indicată prezența unei substanțe psihoactive pentru care s-au recomandat analize de laborator.
A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Tot ieri, polițiștii au mai întocmit alte două dosare penale: unul pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat, iar celălalt pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

La data de 17 iunie 2022, în jurul orei 15:40, un tânăr de 21 de ani, din localitatea Lăzarea, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism, pe D.N.12, în localitatea sa de domiciliu, iar la controlul efectuat s-a constatat faptul că autorizația de circulație provizorie este expirată.
A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat.

La aceeași dată, în jurul orei 17:45, un bărbat, de 52 de ani, din localitatea Borzont, a fost depistat, de polițiștii harghiteni, în timp ce conducea un autoturism, pe D.N.13/B, în localitatea sa de domiciliu, iar la testarea cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 1,25 mg/L alcool pur în aerul expirat.
A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

  • informații furnizate de IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy