Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Tura de fotografie Borsec. Cele mai frumoase fotografii vor fi premiate

Celor care iubesc fotografia le propunem o inedita tură de fotografie într-una din cele mai frumoase și necunoscute zone din România, anunță organizatorii de la Ceaun Borsec Festival.

Vă invităm să descoperiți un tărâm de poveste, Borsecul cu Poiana zânelor sau Făgetul, zone sălbatice de o frumusețe ieșită din comun, un adevărat regal pentru amatorii de fotografie.

Evenimentul face parte din Ceaun Borsec Festival care se va desfășura între data de 12 și 14 iulie în stațiunea „reginei apelor minerale”.

Pentru a reuși să avem o tură frumoasă grupul va fi format din maxim 15 persoane de aceea, vă rog să ne scrieți cât se poate de repede pe adresa: turaFotograf@gmail.com Regula este primul venit, primul servit!

Vor fi organizate doua ture, una pe 13 iulie, când vom merge la crestele de altitudine din jurul Borsecului și a doua pe 14 iulie când vom descoperi tărâmul de vis din Poiana zânelor!

Grupurile vor fi ghidate de Andrei Bot, un pasionat fotograf din Borsec care cunoaște ca în palmă zona. Cele mai frumoase fotografii vor fi premiate de sponsori!

Pe pagina evenimentului organizatorii vor reveni și cu alte detalii.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *