UDMR este solidară cu primarul Antal Árpád

1

Articol disponibil în: Română

Uniunea a aflat cu stupoare despre faptul că DNA a efectuat percheziții la sediul Primăriei municipiului Sfântu Gheorghe, respectiv la domiciliul primarului Antal Árpád, vizând un contract finanțat de Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), în cazul căruia instituția de finanțare a remis un document prin care se stabilește îndeplinirea tuturor criteriilor de reglementare, respectiv legalitatea tuturor aspectelor.

Considerăm că, într-un stat de drept, este cel puțin de așteptat ca, în astfel de cazuri, în spațiul public să nu apară diferite ipoteze prezentate drept realități confirmate. O asemenea practică încalcă principiile de bază ale democrației.

Uniunea Democrată Maghiară din România își exprimă solidaritatea cu primarul Antal Árpád, avem încredere deplină că audierile ce vor avea loc pe parcursul acestei zile vor clarifica, cu siguranță, acuzațiile aduse şi vor dovedi că acestea sunt nefondate.

Editat de Biroul de Presă al UDMR

 17.02.2016

1 Comentariu
  1. precup mihai spune

    Clasic. Ca si colegii lor de la PSD, mafiotii din UDMR dau dovada de solidaritate si strang randurile, cu teama ca vor urma si altii dintre ei. Marea lor problema e ca nu stiu cine e urmatorul! Surpriza e cu atat mai mare pentru ei, care pana nu demult erau stapanii inelelor din asa numitul Tinut Secuiesc pe care il vroiau doar pentru ei sa poata fura nestingheriti de nimeni! Rusine lor!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy