Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

UDMR este solidară cu primarul Antal Árpád

Uniunea a aflat cu stupoare despre faptul că DNA a efectuat percheziții la sediul Primăriei municipiului Sfântu Gheorghe, respectiv la domiciliul primarului Antal Árpád, vizând un contract finanțat de Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), în cazul căruia instituția de finanțare a remis un document prin care se stabilește îndeplinirea tuturor criteriilor de reglementare, respectiv legalitatea tuturor aspectelor.

Considerăm că, într-un stat de drept, este cel puțin de așteptat ca, în astfel de cazuri, în spațiul public să nu apară diferite ipoteze prezentate drept realități confirmate. O asemenea practică încalcă principiile de bază ale democrației.

Uniunea Democrată Maghiară din România își exprimă solidaritatea cu primarul Antal Árpád, avem încredere deplină că audierile ce vor avea loc pe parcursul acestei zile vor clarifica, cu siguranță, acuzațiile aduse şi vor dovedi că acestea sunt nefondate.

Editat de Biroul de Presă al UDMR

 17.02.2016
Un comentariu la “UDMR este solidară cu primarul Antal Árpád

  1. precup mihai

    Clasic. Ca si colegii lor de la PSD, mafiotii din UDMR dau dovada de solidaritate si strang randurile, cu teama ca vor urma si altii dintre ei. Marea lor problema e ca nu stiu cine e urmatorul! Surpriza e cu atat mai mare pentru ei, care pana nu demult erau stapanii inelelor din asa numitul Tinut Secuiesc pe care il vroiau doar pentru ei sa poata fura nestingheriti de nimeni! Rusine lor!

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.