Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Un angajat al Consiliului Judeţean Harghita, confirmat cu COVID-19, a decedat

Un angajat al Consiliului Judeţean Harghita,  confirmat pozitiv cu noul coronavirus, a decedat, un alt angajat fiind diagnosticat cu COVID-19, iar alţi doi sunt  suspecţi de infectare.

Zilele trecute a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus un coleg din cadrul colectivului de muncă al Consiliului Judeţean Harghita şi cu regret trebuie să vă anunţăm că acesta a decedat. Un alt coleg este diagnosticat pozitiv, iar alţi doi sunt suspecţi că ar fi contactat virusul”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a instituţiei.

Consiliul Judeţean Harghita transmite că îşi desfăşoară activitatea zilnică cu număr restrâns de angajaţi, la sediul instituţiei având loc o dezinfecţie generală. De asemenea, angajaţii a trei dintre direcţiile Consiliului Judeţean îşi desfăşoară activitatea de la domiciliu.

„Vă îndemnăm să utilizați mediul online pentru soluționarea aspectelor administrative (info@judetulharghita.ro) și vă aducem la cunoștință că prelucrarea documentelor pe suport de hârtie va fi îngreunată. În cazul în care se impune vă stă la dispoziție biroul de parterul instituției destinat primirii locuitorilor județului.”, se mai menționează în mesajul postat pe pagina de socializare a Consiliului Județean Harghita.

Amintim că, în ultimele 24 de ore, în Harghita, au fost înregistrate zece cazuri noi de COVID-19, numărul îmbolnăvirilor, de la începutul pandemiei, ajungând la 1.103.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.