Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Un băiat de 8 ani a avut nevoie de intervenția salvatorilor harghiteni pe un traseu turistic din Harghita

Foto cu caracter ilustrativ

În această seară, un copil a avut nevoie de ajutorul salvatorilor harghiteni. Potrivit ISU Harghita, minorul s-a accidentat pe un traseu turistic, din Valea Vârghișului. La fața locului au intervenit două echipaje de la Detașamentele de Pompieri Miercurea Ciuc și Odorheiu Secuiesc, cu două autospeciale complexe de primă intervenție și UTV, un echipaj SAJ și Salvamont.

Băiatul, în vârstă de 8 ani, se afla împreună cu tatăl său, a alunecat de pe poteca unui traseu turistic și a căzut de la o înălțime de circa trei, patru metri. Echipajele de pompieri și Salvamont au acționat pentru transportul băiatului, pe traseul greu accesibil, spre echipajul medical. Copilul a fost preluat de echipajul SAJ, cu medic, în stare conștientă, cu excoriații faciale și traumatism cranio-cerebral, fiind transportat la Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

 

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *