Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Un bărbat de 29 de ani, reținut după ce ar fi incendiat un apartament din Harghita-Băi

Polițiștii din Miercurea Ciuc au dispus duminică, 15 ianuarie, reținerea unui bărbat de 29, care și-ar ar fi  incendiat apartamentul, în Harghita-Băi, pe fondul unor neînțelegeri familiale.

„La data de 14.01.2022, în jurul orei 16:00, Poliția municipiului Miercurea Ciuc a fost sesizata, prin SNUAU 112, despre faptul că într-un imobil din zona Harghita-Bai a izbucnit un incendiu.
Din cercetările preliminarii a reieșit faptul că incendiul ar fi izbucnit accidental, pe fondul folosirii necorespunzătoare de către un bărbat, de 29 de ani, a unui combustibil lichid pentru a aprinde focul la o sobă.
Ulterior, la data de 15 ianuarie a.c., în urma extinderii cercetărilor și a investigațiilor efectuate de către polițiștii de investigații criminale, s-a constatat faptul că bărbatul, din Miercurea Ciuc, pe fondul unei stări de nervozitate determinată de unele înțelegeri familiale, ar fi stropit pereții imobilului cu substanța inflamabilă, după care i-ar fi dat foc.”, informează IPJ Harghita.

Potrivit sursei citate, polițiștii de investigații criminale au dispus reținerea bărbatului, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.