Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Un bărbat din Galați a avut nevoie de ajutorul jandarmilor harghiteni pentru a ieși cu mașina din nămeți

Daaa, e frumos la munte, în stațiunea Harghita Băi! Atât de frumos, că uneori ai nevoie de ajutor să pleci de aici, spun jandarmii harghiteni într-o notă de umor.

Asta după ce un bărbat din Galați a avut nevoie de ajutorul jandarmilor montani de Postul de Jandarmi Montan Harghita Băi și de al lor vehicul special. Omul venise în zonă pentru a se bucura de frumusețea acestor locuri. Și pentru a păstra doar amintiri fericite, jandarmii harghiteni l-au ajutat să- și pună în mișcare autoturismul cu mulți cai ascunși sub capotă, împotmoliți în stratul gros de zăpadă.

Și a plecat…doar până în oraș, căci spre seară va reveni.
Noi îi urăm ședere plăcută în continuare și să nu uite: jandarmii sunt mereu aproape și la datorie!
P.S.: avea cauciucuri de iarnă.
Pentru cei dornici de mai multe informații:
Astăzi, 9 ianuarie a.c., la sediul Postului de Jandarmi Montan Harghita Băi s-a prezentat un domn din județul Galați, ce a solicitat sprijinul colegilor noștri pentru a-și pune în mișcare autoturismul, aflat în parcarea hotelului unde acesta era cazat.
Jandarmii montani, cu ajutorul troliului din dotarea UTV-ului au reușit punerea în mișcare a autoturismului.
UTV (Utility Task Vehicle), a fost achiziționat prin intermediul unui proiect cu finanțare elvețiană- „Consolidarea capacitățiilor Jandarmeriei Romane”. Din dotarea acestuia fac parte și senilele, targa, troliu, acesta fiind capabil să transporte șase persoane în siguranță.

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *