Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Un bărbat din Harghita a fost reținut de polițiști pe Aeroportul Internațional Transilvania

La data de 15 februarie 2016, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş a fost sesizat telefonic de poliţiştii de la Aeroportul Transilvania cu privire la faptul că un cetăţean român care a aterizat cu zborul Londra – Tg-Mureş, poseda mandat european de arestare, emis de autorităţile judiciare ungare.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, în urma verificărilor efectuate au stabilit că persoana depistata este un bărbat, de 44 de ani, din judeţul Harghita.

Persoana în cauză a fost condamnată de către autorităţile ungare, la o pedeapsă privativă de libertate, de 2 ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane.

Acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Târgu-Mureş, care a emis o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat în instanţei.

aeroport transilvaniaSursa: transilvanianews.com
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.