Un bărbat din Miercurea Ciuc, acroșat de un autoturism, după o depășire neregulamentară

0

Articol disponibil în: Magyar Română

 În data de 03.01.2023, ora 14.25, Poliția municipiului Miercurea Ciuc a fost sesizată, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că pe raza stațiunii Harghita Băi a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane.

„Din cercetările efectuate, a rezultat că evenimentul a avut loc pe fondul efectuării unei manevre de depășire neregulamentară, de către un bărbat,de 46 ani, din Miercurea Ciuc, care conducea un autoturism pe DJ 138, în timp ce se deplasa dinspre Miercurea Ciuc spre stațiunea Harghita Băi.  Evenimentul s-a soldat cu rănirea unui bărbat de 36 ani, din Miercurea Ciuc, care, în calitate de pieton, se deplasa pe marginea drumului public,  fiind acroșat de vehiculul susmenționat.”, a transmis IPJ Harghita.

Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc de către un echipaj de ambulanță, nefiind necesară internarea sa, a mai informat sursa citată.

A fost deschis dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca, după finalizarea cercetărilor, acesta să fie înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc, spre competentă soluționare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy