Un bărbat, obstacol pe care a încercat să îl ocolească o femeie aflată la volanul unui autoturism, răsturnat în afara D.N.E. 578

0

Articol disponibil în: Magyar Română

La data de 16.08.2019, în jurul orei 22:10, o localnică de 27 de ani, din comuna Tuşnad, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.E. 578, dinspre comuna Cozmeni spre localitatea sa de domiciliu, se pare că a încercat să evite o persoană aflată pe partea carosabilă, care a fugit de la faţa locului, moment în care a pierdut controlul volanului, a ieșit în afara părții carosabile și s-a răsturnat în partea dreaptă a drumului.

În momentul producerii accidentului, din care a rezultat rănirea uşoară a conducătoarei auto şi a unei pasagere de 30 de ani, din aceeaşi localitate, niciuna dintre acestea nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii tuturor cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy