Un copil și 10 persoane adulte au primit asistență medicală de urgență

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Misiunile desfășurate de salvatorii harghiteni, în prima zi a lunii octombrie

Foto cu caracter ilustrativ

În cursul zilei de ieri, 1 octombrie a.c., pompierii militari harghiteni au gestionat 10 intervenții în diferite situații de urgență. Majoritatea solicitărilor primite de salvatori au fost pentru acordarea de prim ajutor, astfel încât un copil și 10 persoane adulte au primit asistență medicală de urgență din partea paramedicilor SMURD, în cazul unui accident rutier, produs pe DE 578 km 161+500m, șase diverse afecțiuni medicale și trei traumatisme.

Seara trecută, la ora 22:35, echipaje de descarcerare și prim ajutor din cadrul Gărzii de Intervenție nr. 2 Toplița au fost solicitate să intervină pentru salvarea a două persoane, ca urmare a unui accident rutier produs pe raza localității Platonești, DE 578 km 161+500m. La sosirea echipajelor la locul intervenției, un autoturism se afla în afara părții carosabile, unde a acroșat un stâlp de electricitate. Din cauza impactului puternic, una dintre victime, conducătorul auto, în vârstă de 32 de ani, a rămas blocat în mașină și a avut nevoie de intervenția echipajului de descarcerare pentru extragerea din autoturism, ulterior persoana rănită fiind predată unui echipaj SAJ și transportată la Spitalul Municipal Toplița. De asemenea, și cea de-a doua victimă implicată în accident, un tânăr de 20 ani, pasager dreapta față, a primit măsuri de prim ajutor la fața locului.

Și în acest sfârșit de săptămână, pompierii salvatori harghiteni rămân la datorie pentru intervenția optimă la solicitările cetățenilor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy