Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Un copil și 15 persoane adulte aflate în dificultate au avut nevoie de ajutor specializat

Foto: ISU Harghita

 

În ultimele 24 de ore, echipajele de pompieri militari harghiteni au gestionat cu promptitudine 16 misiuni pentru acordarea asistenței medicale de urgență, astfel încât paramedicii SMURD au acționat pentru acordarea primului ajutor calificat pentru un copil și 15 persoane adulte aflate în dificultate, în cazul unui accident rutier, 10 diverse afecțiuni medicale și cinci traumatisme.

Astfel, ieri, la ora 12:20, echipajul SMURD din cadrul Detașamentului Odorheiu Secuiesc a fost solicitat să intervină, în cooperare cu un echipaj SAJ, la un accident rutier, produs pe strada Libertății, din orașul Cristuru Secuiesc, în urma căruia au rezultat două victime. Paramedicii au asistat medical un copil, în vârstă de 13 ani, iar după acordarea primului ajutor calificat la locul intervenției, acesta a fost preluat și transportat la Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc, pentru investigații medicale suplimentare.

În continuare, pompierii salvatori harghiteni rămân la datorie pentru intervenția optimă la solicitările cetățenilor.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.